Den här värmen alla längtat efter

Igår hade Frida lite svårt att somna. Det hade däremot inte jag - jag slocknade med henne och vaknade mittinatta. Upp, rassla undan, somna om. Och jag KUNDE somna om, tack och lov!
 
Idag har vi haft besök av farmorn och farfarn, som kom med en massa goda jordgubbar som vi mumsade på. Härligt! Jag hann senare med en stund på altanen med fötterna i fotbad. Det är lyx det! Speciellt när världens snällaste sambo kommer hem från jobbet och ändå lagar mat medan jag latar mig. (Japp, jag är bortskämd!)
 
Men hörrni, NU är det sommar minsann. Varmt,varmt, varmt. FÖR varmt, om du frågar mig. (Och nej, jag har inte en enda gång klagat på kylan innan dess!) Puh. Särskilt varmt är det i sovrummet på nätterna... Jag har inte sovit så gott på hela sommaren, som när vi sov i en sommarstugas gäststuga där dörren inte gick att stänga helt (den hade skjutit snett på något vis) och det var typ 7 grader ute på natten. Svalt rum, varmt täcke - underbart!
 
Nu däremot ska jag gå upp till kvavt rum, inget täcke. Puh.
Men båda mina älskade finns i alla fall nära.
 
(Vore jag händig, hade jag styrt upp en nätdörr till altanen och ett nätfönster till sovrummet NU. Nyss. In med sval kvällsluft, men utan mygg och andra flygfän...)
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0