En kärlekens dag

Idag har vi varit på bröllop. Vackra vänner, vacker dag. Så mycket kärlek i luften! Och fantastiskt god catering-mat och drömsk tårta. Jag höll ett litet tal också. Det gjorde många andra med. Fina, ömsinta, roliga, härliga tal. Och rörande! Jag grät så ofta att jag fick röda, ömma ögonvrår av allt torkande.
 
Sedan kom vi hem. Frida hade inte hunnit somna hos farmorn och farfarn (tusen tack för barnvakt!), så henne hämtade vi på vägen. Efter att jag nattat busungen (seeent, jag hoppas det bäddar för lite extra sovmorgon imorrn), har jag suttit med fötterna - de högklacketrötta, svullna, artroståledsömma fötterna - högt och tittat på So You Think You Can Dance. Inte helt smart, med tanke på de ömma ögonvrårna, haha! 
 
Imorgon ska sambon spela golf. Under tiden ska jag börja ägna mig åt det som sambon kallar "packningshelvetet", haha! Det som alltid vidtar i större eller mindre skala, när jag och min packningsneuros ska få ihop en lagom mängd pryttlar för en resa. Det är nån slags resfeber, som kanaliseras i en omständig process för att vara "alltid redo" och få med rätt saker. Ladda apparater, förbereda, fixa och trixa.
 
De där packningsbestyren brukar pågå halva natten, men imorgon är det annorlunda. Då ska ju nämligen jag köra bilen. I vanliga fall kör ofta sambon och jag kan få vara lite blinkögd utan problem, men imorrn måste jag i säng i hjälpligt okej tid åtminstone.
 
Nu ska jag vanka med mina ömma tår till övervåningen och sängen.
Fin söndag på er!

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0