Säng ljuva säng

Inatt får jag sova i min säng. Inte på ett uppblåsbart liggunderlag som tappar luften, så att jag till sist ligger på marken! Utan i min säng. Oh the joy! Ryggen och resten av kroppen tackar så hjärtligt.
 
Vi kapade trippen med en natt och åkte hem redan ikväll. Prognoserna säger regn heeela natten och förmiddagen, och vi ville slippa packa plaskblött tält imorgon. I regn kanske, rent av. Så i stället krämade vi ut det sista ur Leksands sommarland genom att åka och leka tills de stängde, innan vi rasslade hemåt. Det kändes som en alldeles utmärkt lösning.
 
Idag har det badats på sommarland. Fortfarande var det kallt ute och föga inbjudande, men idag var det i alla fall uppehåll hela dagen! Så av med plantorna och i plurret, bara. No return. Fast Frida pallade bara en kort badtur, sedan frös hon hysteriskt. Jag härdade dock ut typ 1,5 timme eller nåt och hann köra lite forsränning med badringar, lite vattenrutchbanor och ett par långa och galet kalla dopp i Siljan. Härligt! Ja, förutom den ömma, blåa tån jag nu dras med på grund av ett felsteg på väg upp ur en bassäng... AJ. Men det går väl över.
 
Nu ska jag mjuk-säng-njuta. Aaaaaahhhh.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0