Semester och sommar - jo det är sant

Sitter med öppet fönster och knappar lite på iPaden. Frida snarkar i rummet intill och jag hörde nyss på håll Madonnas Like a Prayer ljuda över Göteborg (ikapp med de cirklande polishelikoptrarna som tydligen behövs för att bevaka hennes fans på stan). Nattmys.
 
Vilken dag vi har haft! Efter en rejäl sovmorgon (tack guldunge) och en parkeringspengspåfyllning, kom vi oss till sist iväg till Universeum. Vilket härligt ställe det är! Det är säkert sex-sju år sedan jag var där sist, men det är ju bara bättre sedan dess. Vi har gått och svettats och gått mer och tittat och hört och läst om grejor. Spindlar, hajar, dinosaurier och allt möjligt i en härligt mix!
 
Frida var överlycklig, om än lite skraj ibland. Men modig nog att klppa en orm! Heja Frida. Hon har hållit humöret och orken uppe bra hela dagen, vi har haft det jättetrevligt. Det var bara promenaden hem som var tung (fröken hopp och skutt hann bara kanske 20 meter utanför entrén, innan den inte alldeles oväntde kommentaren "Jag är trött i mina beeeen, jag behöver sooova!" kom, haha), men det gällde nog faktiskt oss båda.
 
Efter en middag på balkongen med några nära och kära här, avslutade Frida och jag dagen med en välbehövlig dusch. Lite sanering var på sin plats! Det har varit rejält sommarvarmt idag, plus att regnskogen på Universeum inte är gjord för lättsvettade varelser som mig direkt. Holy moses.
 
Nu är det nattadags även för mig. Imorgon blir det repris på Universeum. Dinosaurierna måste nog beskådas en sista gång, dessutom återstår butiken, upptäckardelarna och utställningen om rymden! Eventuellt hinner vi Liseberg också - eller så blir det en repa på stan nån timme på slutet och sedan lägenhetskik hos kusinen! Den som lever får se.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0