Swisch - jaså var det en dag som gick nu igen?

Herregud vad tiden rasslar på. Vi har Umeåhängt i två dagar nu, och björkarnas stad har bjussat på värme och finväder, faktiskt! (Kors i det tryckande regnmolntäckestaket.) Vi har varit på Gammlia, kollat på stan och käkat gott. Nu har vi kramat om bror och M och sagt hej då, för imorgon får de annat besök. Kanske tarvVi en badhussväng då, kanske åker vi vidare... 
 
Dags att planera vidare för dagarna i Ångermanland - vilka är hemma och vad hinner vi med? (Känner du dig träffad och sugen på att ses, hojta på mobilen så ser vi om vi kan sno ihop nåt!) Jag gillar det här spontana, där det finns fullt av möjligheter!
 
Nu måste jag sova, i den vackra, ljusa, ljuvliga norrlandsnatten. Åh, jag älskar det där ljuset som jag liksom minns från tonåren framför allt, när nätterna var långa och sommaren spännande och man hängde med kompisarna eller gick hem  från discot och ingenting kändes som om det någonsin behövde ta slut.
 
Snart åker jag hemåt. Jo, för det är så det känns fortfarande, att åka till där jag växt upp. Det var lite konstigt att svepa förbi utan att stanna i måndags, när vi bara plöjde E4 norrut. Det händer nåt i bröstet när jag kommer i höjd med Höga kusten, själva naturen liksom slår an en sträng av nostalgi. Jag tycker så mycket om det, och det är så mycket hemma inom mig fortfarande! Det blir härligt att få vara där några dagar.
 
 Natti! 
 
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!
Hoppas du har en trevlig semestertrip!
Har också besökt vackra Ångermanland i sommar, gör det varje sommar för den delen. Lugnt och skönt är det där.
Ha det bra!

Svar: Tack, ha det bra själv!
Jenny

2012-07-19 @ 22:12:42

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0