Ur led är tiden

Nackdelen med att köra sommartider för hela slanten med sen nattning och sovmorgon och långsamhetstempo sådär, är att man hamnar i total ofas med allt annat. Öppettider, framför allt. Kan inte allt bara ha öppet till klockan nio, typ? Haha.
 
Nu har vi för andra dagen i rad försökt oss på att gå på att gå lite på stan. Igår hade vi ju innehäng först, sedan hann vi knappt ut innan vi var tvungna att äta och sedan kom syndaflodsregnet och sedan stängde allt. Idag har vi först vinkat hejdå till morbrorn som drar till landet, och sedan knallat ut men lagom tills vi traskat ned till mina favvostreets var det fikapaus. Nu har vi smarrat ostbaguette (Fridas) och stor räkmacka (den var min, fast Frida knyckte äggen. Och körsbärstomaterna. Och många räkor. Och citronen!) på ett café med trådlöst nätverk. Sedan hinner vi vimsa i butikerna lite mera, faktiskt, även om vissa ställen snart stänger. De där Göteborgsspeciella ställena är ju mindre och stänger oftast först.
 
Ekonomiskt sett gör det dock inget att vi inte hinner shoppa så mycket. Det går plenty pluring när man är på vift, det ska ätas och parkeras och tankas och betalas inträden mest hela tiden. Men vi har handlat några födelsedagspresenter, det är att bra sätt att få shoppa och ändå inte göra av med några "egna" pengar.
 
Och ikväll ska vi äta middag med svägerskan! De är här för att barnen friidrottstävlar, så vi passar på att få restaurangsällskap. Trevligt!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0