Regnet det bara öser ned

Det här vädret är ju inte på topp, direkt. Det senaste dygnet har varit väldigt blött. Regn, regn, regn. Men vad fasen, det hjälper ju inte att deppa ihop över det precis - det gör ju ingen skillnad i alla fall! Jag gnäller inte, det här halvsvala mellansomriga som pågår nu passar egentligen en varm själ som mig rätt bra. Inte längtar jag efter att svansa runt i bikini heller. Bättre att göra det bästa man kan av saken, bara!
 
Ikväll blev det i alla fall äntligen uppehåll i strilandet. Jag svidade om och gick på en dryg timmes långprommis, tillsammans med A som bor i kvarteret och är mamma till en förskolekompis åt Frida. Det är ju så perfekt att umgås samtidigt som man knallar, snacka om att mixa nytta och nöje! Naturligtvis började det regna igen, så vi kom hem rätt blöta - men glada! Synd bara att jag klev ned i en grop i gräset och vrickade till foten en smula, det hade jag kunnat hoppa över...
 
Nu är det EN dag kvar till ledighet. En! (Förutom några flextimmar jag tänkte avverka hemifrån under torsdag och fredag, men de räknas nästan inte.) Sen är det långledigt för damerna i familjen! (Pappan har ju fått jobb över sommaren - mest bra såklart, men också lite trist liksom.) 
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0