Det gick liksom utför och jag landade i soffan

Jaha. Den tredje totalsänkande förkylningen på bara två och en halv månad är ett faktum. Tröööökigt. Jag har inte tålamod med det här mer - och inte passar det nåt vidare jobbmässigt heller. Blä. Men vad gör man.

Jag blev bara sämre under dagen igår, och natten ska vi bara inte prata om. Jag hade ont och frös och vaknade stup i kvarten. Jag har feber, sprängande bihålor (Kan ansiktet explodera? Så känns det), snuva, rosslig och luftrörsrivande hosta, ont i vänster öra och och lock för båda. Jamen tack då.

Jag känner igen mig i den där reklamen där alla har väskor och bilar som svämmar över av näsdukar... Snart har jag snutit loss näsan. Till och med Frida associerade till den:

- Mamma, visst snyter du dig i näsduk på näsduk?
- Ja, det kan man verkligen säga!
- Det är som de där på TV:n mamma, de som har fullt med näsdukar i bilen och rulltrappan - de snyter OCKSÅ näsduk på näsduk!

Ja puh. Jag har sovit massor idag. När man somnar till med hakan i handen vid frukostbordet, vet man att man är lite rasslig... Jag återvände till sängen och sussade hela förmiddagen, efter lunch har jag huserat i soffan med korta lurar då och då. Välbehövligt! (Bara lite svårt att komma i säng tidigt ikväll istället förstås...)

Imorgon lär det bli samma läge. Vågrätt, haha. Snyta, vila, hosta, kura in sig i filt, sova, knapra i sig nåt (serverat av vänlig sambo!), vila lite mer och knappa lite wordfeud. Kanske läsa bok? Inte ens det orkade jag idag.

/Rudolf med röda mulen... eh... Jenny

Kommentarer
Postat av: Marie

Uff stackare, du har varit mkt sjuk den här vintern!! :(

Hoppas du kryar på dej snart o är sjukfri lääääääänge!! :)

Kraaaam

2012-03-07 @ 01:49:55
Postat av: Marielle

Ja, fy för att snyta mulen röd... Otrivin comp är det bästa jag hittat! Hjälper både mot nästäppa o rinnsnuva, jag lyckas ofta få både och. Och så renässans där emellan, ha ha.



Krya på dig!

2012-03-07 @ 17:03:24
Postat av: Jenny E

Marie: Tack, ja det får vi hoppas!



Marielle: Min näsa tål inte nässpray, jag får så ont av det. Men pipetter med näsdroppar går okej - fast tyvärr är det ju inte lika effektivt...

2012-03-07 @ 22:20:35
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Åh, tufft utan nässpray - men en läkare sa till mig en gång att näsdropparna var bättre om man hade ont i öronen...

2012-03-07 @ 23:23:49
Postat av: Jenny E

Marielle: Kan ju hoppas att det stämmer, då... =)

2012-03-08 @ 00:23:17
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0