Det kallar jag bra service

Idag har Frida haft dansuppvisning och terminsavslutning. Det var en snabbt avklarad historia denna gång, eftersom hennes grupp dansande som nummer tre från dagens start. In, samling, dansa dansa, krama farmorn och farfarn som kom och kikade, och sen avfärd. Poff!

Sedan har jag och lillpinglan hängt på stan några timmar (medan pappan vilade ikapp sig inför taxijobbnatt). Vi har gjort en bunt ärenden och myst med en sushilunch. Jag skänker ofta en tacksam tanke till min arbetskompis som inte gillar sushi och gav mig en hel bunt sushi-rabattkuponger från restaurangchansen-häftet - det gör den här typen av lyxande klart mer lagom i pris!

Ett av ärendena idag var att kolla efter en ny jacka till mig. En tunn och enkel jacka, helst billig också. Hopplöst projekt. Men min nuvarande (tunna, enkla) jacka hade nämligen gått sönder en massa i kanten av fickorna och nu hade det dessutom gått en nästan decimeterlång reva bredvid fickan också. Bara sådär. Störigt.

När jag var på Åhléns idag liksom bara snavade jag över årets version av den jacka jag hade (som jag köpt där i fjol men som nu var trasig). En enda kvar. Förbättrad med några detaljer (foder och bättre fickor!), men annars nästan prick likadan. Jag tänkte att jag slår till! Det var 10 % medlemsrabatt idag dessutom.

I kassan kom jag pötsligt på att jag visar dem att den förra jackan gått sönder så mycket - det är ju ändå bara knappt ett år gammal. Kanske kan jag få nån rabatt, om jag har tur. Döm om min förvåning, när tjejerna genast sa att de gör självklart en reklamation på min gamla jacka! "Tyvärr måste vi göra det på reapriset, när du inte har nåt kvitto" sa de. HELT okej sa jag och tackade glatt - dessutom fick jag medlemsrabatten också. För 140 kronor hade jag plötsligt en ny jacka! Hurra för utomordentlig service! Tack Åhléns, så ska det se ut. En riktig humörshöjare.

Nu ska jag ta mina igenkorkade, svidande, suddiga, ömma, röda små grisögon och pallra mig i säng. (Japp, dubbelsidig ögoninflammation, jag är tokpiffig idag.) Gonatt på er!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag är lika piffig jag - fast det ena ögat är rätt ok! ...än så länge!

2012-05-06 @ 15:07:20
Postat av: Jenny E

Marielle: Aj då, krya! Här vandrade det från den ena sidan till den andra, hoppas du slipper det.

2012-05-06 @ 23:38:33
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0