Från Halmstad till hemmet

Nu är jag hemma igen! Halmstad var en trevlig upplevelse, förutom att stan bjöd på en del regn och burr. Användarträffen bjöd på givande dagar, intensivt schema, nyttiga diskussioner, glada återseenden och nya bekantskaper.

Kul att se högskolan också. Vi höll till i toppfina nyrenoverade konferenslokaler på våning 21 med gaaaalen utsikt över stan och havet. Men mest applåder vad gäller byggnader i Halmstad går till: Stadsbiblioteket! Så tokfint att jag bara ville stanna där och läsa och mysa. Fantastiskt fin bibbla, verkligen.

Jag missade preciiiiis att få säga natti till min lilla prinsessa ikväll. Tåget från Arlanda var försenat så vi fick dras med nån bonus-restimme på sluttampen, och då hann hon somna. Det var helt knasigt på Arlanda med nedsläckta lampor och informationsskärmar - som om allt gick på nöd-el, typ. Weird.

Imorgon väntar hämtning och lämning av gosunge, mysigt! Dessutom blir det en fullspäckad dag på jobbet, med möten och föreläsningar på eftermiddagen och personalfest på kvällen för att fira att Högskolan fyller 35 år. Tjolahopp snart är det helg igen!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0