Dagarna går

Hoppla, då är det redan tisdag. Hänger inte med här.
 
Igår: Jobb as usual (nåja, efter en driftstopp/IT-service-helg är inget helt as usual förstås), fick en extra knatte med hem från förskolan (oh, leklycka!), och sedan en mycket trevlig kväll Allstar med gott käk och en massa prat med ett gäng nya fina vänner. Väldigt vardagslyxigt!
 
Idag: Jobbjobbjobb följt av förskolehämtning av trött unge (grååååt hela vägen hem och jag orkar inte gååååå - tålamodsprövande AB). Pappan var på vift ikväll, så vi körde Barbie-film-parkerad och därmed mycket nöjd tröttnos hemma i soffan medan jag ilade ut och köpte mjukbröd och pizza med telefonlinjen öppen hem och headset i örat. Funkar finfint.
 
Ska dagarna rassla på såhär, är det snart helg igen hörrni. Skönt! Jag längtar efter ledighet just nu - förmodligen lite extra för att jag känner fyra familjer som semestrar i Thailand just nu och postar ljuvliga foton på Facebook! Och många fler har nyss varit eller ska strax åka iväg till oilka ställen? Åh, jag längtar SÅ efter en resa igen, nu börjar det kännas länge sedan! Till och med Frida pratar om att hon längtar efter Thailand eller något annat soligt land, som hon säger. Men just nu är det inte läge för oss, det är bara att konstatera.
 
Natti natti!
 
/Jenny
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0