Hej mitt vinterland

Det vräker ned snö här idag. Man får nästan lite 1998-vibbar, faktiskt, och än finns det inga tecken på att det ska avta. Jag gillar det, det känns skönt att det äntligen blir lite ljust och på-riktigt-vintrigt! Vad gäller skottning och så får man bara tänka "vardagsmotion" och köra på, liksom.
 
Om du inte känner dig glad över snön redan innan, testa att gå ut med en femochetthalvtåring. LYCKA. Det var stört omöjligt att ta sig snabbt till förskolan i morse - det måste njuuuutas på vägen så klart!
 

 
Redan igår hade det kommit ett liiitet lager snö. Frida var ytterst förtjust över mina skoavtryck, som hon klassade som "coola och roliga".Och ja, de nya skorna - de otroooligt toffelsköna Camperskorna jag köpte i Göteborg - har lite söta avtryck:
 

Frida var så nöjd: - Tänk vad DJUP snö det är nu mamma, när det blir avtryck!

Jag skrattade lite och förklarade att det ju faktiskt inte alls var så djupt. Då frågade hon om vad som var den djupaste snön jag set,t och jag berättade jag om 1998-ovädret. Hon var helt fascinerad. Men som sagt, vi får väl se var det här slutar... Hon kanske får egen erfarenhet förr än man anar, haha!
 
Nu: Ut och yra mot förskolan och skottning!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0