Årsskiftet är här igen

Nu är det dags för ett helt nytt år igen - de kommer så snabbt numera! Jag klämmer i med samma önskningar inför det nya året, som jag gjorde i fjol:
 
"Jag hoppas på ett fint år. Ett år med glädje, styrka och energi. Ett år med friska barn och vuxna. Ett år där vi och våra kära och nära slipper stora sorger. Ett år med mycket umgänge med alla människor vi har i vårt liv, som jag uppskattar sååå mycket. Ett år med skratt, prat, sköna stunder och roliga händelser. Ett år med en fin vardag, där jag gläds åt vanligheterna. Ett år med pussar, samtal och tid."
 
Det blev ju inte riktigt BARA så under 2013 - det blir det ju aldrig. Men mycket sådant fanns, om man väljer att fokusera på rätt saker. Och det behöver vi ju alla jobba på, det blir så mycket bättre då. Jag önskar ett kommande år där jag och alla runt mig lyckas se det bästa, vara tacksamma och glada för det vi har snarare än att sukta efter det som saknas, lägga energi på det vi orkar istället för att ha dåligt samvete för det som inte blir av. Vi måste vara snälla mot oss själva och varandra.
 
När det händer nåt allvarsamt, eller när man tänker på alla som inte har ett hem, en säng, mat att laga och pengar ens till det viktigaste, då blir vissa av de egna bekymren plötsligt små trots allt. Då minns man vad som EGENTLIGEN är viktigt. Så krama varandra och stanna upp i vardagssnurren, och strunta i det där som du inte hinner eller orkar. Det brukar ordna sig ändå.

Gott Nytt År på er!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0