Titta TV

Det här med att följa TV-serier är inte alltid så lätt när man har barn. Hindren varierar med barnets åldrar; först kanske man får sova för lite och har inga rutiner, senare vill barnet se det som du inte valt och just rutinerna med läggning och sånt pågår preciiis när favvoserien börjar. Eller nåt.
 
Jag är en TV-serieföljare och har alltid varit. Förutom barnprogram så var väl Dallas startskottet. Jag ÄLSKAR att följa en riktigt bra serie. Helst på TV faktiskt, i nån slags takt liksom - jag klämmer sällan en hel seriesäsong på DVD av någon aledning. Just nu är nog favoriterna Blacklist, Grey´s Anatomy och Revenge - och en massa andra, haha.
 
Med play-kanalernas intåg har sättet att se på TV överlag och att följa serier speciellt fått en helt annan form för mig. Jag kan se det som jag vill, precis när jag vill (eller när jag kan...). Toppen ju! Ett abonnemang på play-kanalerna ökar valfriheten ytterligare, eftersom man oftast kommer åt programmen under längre tid och kan vara ännu mer flexibel. Jag ser knappt någonting precis när det sänds längre, utan efteråt (eller ibland som förhandsvisning). Supersmidigt!
 
Jag hinner ju tyvärr inte se allt jag skulle vilja. Långt ifrån. Men det jag ändå lyckas följa, tittar jag ibland ikapp på i skov liksom. Och lättast är det ju att få tillfälle till det när jag är lite extra ledig. Som nu.
 
Jag njuter av ledig titta-ikapp-på-TV-tid och tillåter mig att ägna mig lite åt det. Jag kom till exempel på idag att jag ju missat typ hälften av Solsidan-säsongen i år. Det var lite som att hitta en godispåse - bara att gotta sig och gapskratta ikapp (tack vare premium-abonnemanget)! Nu har jag också plöjt SVT-serien "Alla är fotografer" med Henrik Schyffert och Johan Rheborg, som jag inte hunnit se tidigare. Grymt bra det med! (Tips: den är tillgänglig till i 19 dagar till.)
 
Närmaste dagarna (eller kvällarna/nätterna är helt klart mer korrekt) ska jag nog se Så mycket bättre-uppföljningsprogrammet, första avsnittet av Stjärnorna på slottet och de två sista avsnitten av Once Upon a time. Om jag hinner - det finns ju annat att göra också. Bygga lego med sitt barn, packa undan tomtar, käka mat, diska och annat vardagligt.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0