Så blev det vitt igen då

Det är snöstorm här. Rutorna piskas vita, det visslar i ventilerna och det blir djupt och vitt och stretigt att ta sig fram. Det har kommit massor av snö undet dagen och det går knappt ta sig fram på vägarna. Det ska visst fortsätta imorgon också, sedan blir det tokkallt i helgen tydligen.
 
Vi har skottat en del idag. Jag har sopat bil och skottat ikring och kört slirande småvägar, hämtat på förskolan och sopat bilen igen. När jag äntligen tagit mig hem, var det helt omöjligt att ta sig in i vårt garage. Dels såklart för att det kommit flera decimeter snö som måste undan, men ännu mer för att grannen i garaget intill skottat upp framför sitt. Jovisst, han tyckte visst att det var en lysande idé att lägga sin snö i en extra uppskottad driva framför vårt garage! Vi möttes dessutom, men nejdå, han var ju klar med sitt och gick in. What?! Jag kan säga att det var inga vackra toner som kom ur min mun medan jag skottade garageplanen...
 
Efter skottning, käk och snabbdusch, trotsade jag vädret och stack ned på stan. Jag tog bussen - den kom 25 minuter sent och hade redan kört fast två gånger enligt chauffören..! Holy smokes. Kom fram till sist, då vankades vardagslyx; ett besök på filmstaden för att se "Berättelsen om Pi" med en ny vän. Jättebra film! Mycket tänkvärd.
 
Sedan promenerade jag hem i stormen (bra test för mitt knä, som äntligen varit bättre i veckan). Och vad väntade hemma? Mer skottning, såklart... Nu är det bäst att skutta i säng, för imorgon blir det gissningsvis inte så snabbt och smidigt att ta sig till jobbet. Sov gott!
 
/Jenny
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marielle

Fy för såna där griniga gubbar!!!

Svar: Ja, verkligen! Dåligt. Och fy för en ogenerös inställning! Jag skottade framför nästan alla de andra garagen av bara farten.
Jenny

2013-01-11 @ 14:48:40

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0