Tillbaka i vardagen - utan ordning

Nu är allt som vanligt igen - sambon går upp i tid och tjejerna är morgontrötta och halvsena, haha!
 
Jag kryddar vardagen med sociala inslag; igår fikade jag med en vän jag jobbat med förr, imorgon ska jag på bio med några nya vänner. Plusenergi när den är som bäst! Frida är inte sämre, hon hann bara komma till förskolan innan hon började tjata om att få följa med nån kompis hem eller ta med sig nån. Härligt! Idag är det dock terminsstart på baletten för henne, så idag blir det definitivt kompisfritt.
 
På jobbet rasslar det in saker att göra i snabb takt, ujuj. Jag bara väntar på att jag ska missa något väsentligt, för jag har inte haft nån kalender för 2013 ännu! Jag famlar i mörker, hehe. Försöker just nu klämma in allt på årsöversikten (inkl. ett antal lösa lappar), det går sådär med överblicken...
 
Jag har givetvis beställt en ny personlig almacka, men eftersom jag beställde så sent hann den inte komma innan jobbstart. Igår fick jag dock mail om att den troligen skulle komma på posten idag, och det gjorde den - lycka! Jag valde ett nytt format i år, spännande. Så här blev årets version (med en favvobild på tre-och-ett-halvt-års-Frida från Thailandsresan hösten 2010 på framsidan):
 
Jag kan verkligen rekommendera den här sajten/produkten. Man kan välja mellan en massa olika design-förslag, eller egen bild (fram- och baksida), eller bara mellan en massa färger. Man kan ange text själv, välja mellan fyra format, välja mellan MASSOR av olika moduler och styra hur man vill ha veckan uppspaltad. Man kan skriva in viktiga datum och födelsedagar (eller importera från Facebook och välja vilka man vill föra in) så att de förtrycks - och sparas till nästa års beställning. De är dessutom serviceminded som bara den (jag fick en ny i fjol utan minsta problem, för att det blivit fel färg på ränderna inuti). Det endaste enda jag kommit på som kunde förbättras, är att trycket ibland suddas bort lite om man suddar ut något, och så borde det finnas plastfickor med fack för kontokort eller mindre lappar.
 
Och jodå, jag har såklart tillgång till kalender i mailsystemet/telefonen. Digital kalender i all ära, där lägger jag in en del, men jag trivs fortfarande bäst med en papperkalender faktiskt. Det ger bäst överblick på nåt vis, det är väl en vanesak.
 
Ha det fint därute!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0