Bra avslutningar ska inte föraktas...

...skrev min kollega efter vår fina badavslutning på gårdagen. Så sant! Vi gjorde ett slags repris idag, det vill säga vi körde en senkommen uppryckning även av den här dagen. Den må ha varit otajmad med vädret, men strunt i det. Det hände nåt i alla fall!
 
Under dagen:
Vackert väder ute, Frida sprang ut och in och lekte med kompisar i kvarteret, sambon solade och tog en sväng och tvättade bilen. Jag hade huvudvärken from hell och gjorde... inget. Surfade efter resor, men blev helt utmattad av snårigheten i att hitta nåt och gav upp. Låg och slöade, tog alvedon, rensade lite små ogräs och vissna blommor, spelade med Frida, vilade. Typ.
 
Eftermiddagen/kvällen:
Jag funderade på att lägga mig i solen, då kom åskan och regnet. Sedan lyste det upp igen och huxeliflux tog jag mig samman. Jag snabb-packade en bra-att-ha-väska och rollade mig under armarna (piffigare än så hann jag inte med att bli), sedan fick jag och Frida skjuts till Furuvik av pappan innan han stack på taxijobb.
 
Planen var att ta en karusellkväll, men preciiiis när vi kom fram började det hällregna och plaskvåta karusellsäten kändes inte så himla lockande. Jag hade kastat ned baddräkterna och en liiiiten handduk i packningen, så "äsch, blöta som blöta" tänkte vi och valde plurret istället! Men efter 10 minuters bad, stängdes bassängarna oturligt nog av på grund av åska och blixtar. Eh, jahapp, bara att försöka krama och duscha en huttrande unge varm... Vår minimala handduk behövdes till torkandet sedan. Vi hann dock bada nästan en timme till, så det blev så bra ändå.
 
Senare strosade vi runt, fikade lite och funderade på vilka karuseller vi ska åka nästa gång när vi tar en "åk-dag". Idag blev det inget sånt, för dels var det blött och dels stängdes de höga attraktionerna av då och då under kvällen på grund av åskvädret också. Så småningom klev Stiftelsen på scen, regnet avtog och stämningen var god! Men det var publikrekord (och därmed trängsel), så vi smög till tåget precis innan konserten avslutades för att undvika det värsta stöket.
 
 
 
 
Efter en buss hem och sen middag, har vi suttit och myst tillsammans med roliga och lärorika appar på iPaden. Sommarlovs-nattsuddet är sedan länge ett faktum... Men nu är det nattning av både stor och liten tjej.
 
 
Sov gott!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0