En lördag på språng dagen lång

I lördags var jag och Frida knappt hemma på hela dagen.
 
Vi skuttade upp på morgonkvisten (nåååja...) och åkte till hennes golfkurs, medan pappan som nattjobbat fick sova vidare.
 
 
Efter att Frida svingat klart, käkade vi glass och drog till köpis. Där traskade vi runt heeela dagen, faktiskt. IKEA, presentjakt, lite blomsterkoll, apoteket... Lite ditt och datt. Vi har verkligen en tålig shopping- och eventunge, det måste jag säga. Knappt ett gnäll - bara lite jag-vill-ha-tjat, vilket är förståeligt när man ser så mycket kul överallt!
 
Tips: För att få en spretsprallig unge att stå acceptabelt stilla i lunchkön,
låt henne balansera dagens (helt oömma) inköp på huvudet. Funkar finfint!
 
Vänta nu, hur var det..? Fick man leka med maten...?
 
Efter att köpis sugit musten ur oss, var vi bara hem och vände för ombyte och middag innan vi rasslade vidare. En kompis till mig hämtade upp oss för avfärd mot Furuvik och framträdande av Eva Dahlgren. Det var riktigt bra! Tyvärr lite glest med folk, men bra för oss för vi kunde stå längst fram. Återigen var Frida tapper som tusan, det hade varit en lååång dag. Nu hade jag i och för sig varit förutseende nog att ta med lite distraktioner hemifrån, men ändå. Heja Frida!
 
 
 
 
 
Bäst i världen på att skapa en egen värld och befinna sig där. Så skönt!
 
På söndagen hade vi aktivitets-backlash. Frida var pipig och gnällig för minsta lilla, och jag kände mig väl lite åt samma håll, haha. Då körde vi lågtempo mestadels och samlade ihop våra krafter igen. Frida hade dock fina H här på eftermiddagen för efterlängtad lek också. Mysigt!
 
Hux flux - så var det måndag igen. Sista arbetsveckan inför semestern! Det kändes dock seeegt idag - kanske för att jag visste att både sambon och barnet var lediga och kunde göra vad de ville... 
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0