Sommarkväll

Igår ägnade jag ett par timmar efter jobbet åt idogt trädgård-to-be-inhandlande, svettandes floder i växthus och blomsterbutiker. Det är inte några bra ställen för en lättvärmd typ som mig, jisses så vamt! De närmaste dagarna ska vi svettas floder hemma istället, medan vi planterar allt joxelimox som just nu står på vår tomt i väntan på att få slå sig ned i land och krukor.
 
Efter den där trädgårdsshoppingen hann jag bara hem och bära in allt, klämma i mig en macka och en banan, och cykla ned med Frida på stan. Det vankades Sommarkväll på torget och jag hade lovat henne att få se Ulrik Munther. Oh lycka! Precis lagom innan det var tajm hann jag dit med den lilla förväntansfulla.
 
- Mamma där ÄR han, nu kommer han mamma! Wohoo!
 
Sötaste lilla karamellunge!
 
Efteråt strosade vi lite kort, sedan cyklade vi hem igen och käkade kvällsmat (Frida) och middag (jag). När vi var klara kom pappan hem från träningen, och vi chockade till med att natta hela gänget samtidigt tillsammans i storsängen. Vilket mys!
 
Eller... i alla fall i teorin, haha! Frida somnade gott och sov som en stock, men vi vuxna vaknade om vartannat. Det var varmt, och trångt, och Frida fladdrade i hela sängen typ. Mestadels låg hon som ett kryss mitt i sängen eller med både med ben och armar på mig. Det är tur att hon numera sover i egen säng alltså... Det är mysigt men lite stökigt att ha henne så nära nu när hon är så lång!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0