Vi lovade Sean Banan att gå ut och flagga

Det har varit en väldigt märklig vecka det här.
 
En ynka jobbmåndag, sedan två dagars personalresa (som ju också var jobb såklart men på ett väldigt icke vardagsaktigt vis), sedan två lediga dagar (nationaldag och klämdag) och sedan en vanlig helg! Och som en bonus-bonus; en ledig dag där jag hängt med Frida på förskolan.
 
Värsta lyxen. Kropp och själ börjar nästan inbilla sig att det är dags för semester!
Men nejdå, nu ska vi köra lite "blåveckor" framöver.
 
På nationaldagen tog vi först det hemmalugnt på förmiddagen, men sedan spratt vi iväg en sväng för att hinna joina det sista hejasverige-firandet i Boluognern innan det var slut med ståhej för dagen. När jag sa att det var nationaldagen sa Frida:
- Va? Är det Sveriges dag IDAG! Mamma, vi måste ut och flagga då, vi har lovat Sean Banan det!
 
Hahaha! Nåja, oavsett orsak så pillade vi fast vår lilla flagga-på-träpinne på min cykel och drog iväg. (Flaggan är kvar sedan Frida fick den av gudmormor A när hon hade flagg-fnatt typ när hon var ett-två år.)
 
 
 
 
 
Bockutställning, styltgubbar, flaggor, ansiktsmålning, scoutaktiviteter, folk folk folk med mera - och sooool! Härligt. Vi gick även på cirkusgymnasiets avslutningsshow, men det var så OERHÖRT syrefattigt tokvarmt i tältet att Frida ville gå efter halva tiden. Puh! Vi cyklade och köpte glass istället.
 
(Frida gjorde den andra cykelturen på nya fina storcykeln som hon fick av farmorn och farfarn på födelsedagen, förresten. Första missade jag. Den hade visst varit vinglig, men denna gång gick det redan bättre!)
 
Att sedan cykla tillbaka till Boulognern och söka Fridas borttappade armband var INTE ett av de planer jag tänkt mig för kvällen, men så blev det... Det var inget dyrt armband, bara ett kärt. Fast ungen är clever; hon kom raskt på att genom att kolla dagens foton på min mobil, kunde vi få ledtrådar om när armbandet försvann. På så sätt slapp jag cykla Gävle runt i alla fall, tack fiffiga unge. (Inte för att jag hittade det, men då hade jag i alla fall sökt.)
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0