Bromsa påsken

Tjoho vad den här veckan gick snabbt. Och jag har knappt gjort nåt av allt jag tänkt, har inte haft feeling. Har heller inte hunnit/orkat fixa påskägg ens till vår egen unge (än mindre kusiner och gudbarn som jag brukar). Oordning liksom.
 
Jag hinner inte riktigt med mig. Kan vi bromsa ned påsken lite? Köra tiden på halvfart såhär på sluttampen innan ledigheten, så vi skapar dubbelt så många timmar? Det kan ni väl gå med på? Om jag samtidigt kör mig själv på snabbspolning, kanske jag får till det. Städa, pynta, handla, sova, jobba, vara mamma, rota i källaren och en massa mera...
 
Nääää. Äsch. Aaaandas.
Det blir bra som det blir.
 
Nu ska jag hämta Frida på förskolan! Ser fram emot en långledig helg med mys och mat och snask och luft och ljus. Vi får en del av helgen besök av min bror med sambo, det blir härligt! Vi ses alldeles för sällan.
Fridas styrslades upp till påskkärring på tisdagen, när vi väl kom till förskolan efter
mycket om och men på olycksmorgonen. Jag lyckades få till sminket trots en viss
after-krock-darrighet. Tog mig dessutom tid att föreviga den lilla goa busblomman!
 
Från mig och min familj önskar jag er alla en riktigt GLAD PÅSK! Fast glad låter lite kravfyllt... Det går bra med en bara-vara-påsk också. Eller en skön, lugn, rolig, vilsam påsk - eller vilken sorts påsk du nu önskar.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0