Gäääääsp - seg som kola

Frida har hakat på en kompis hem, så jag har jobbat lite längre idag. Nu är det dock dags att lyfta rumpan från kontorsstolen! Ska få i mig lite snabbt käk, sedan väntar vad som troligen blir sista förskolerådsmötet för min del. Känns lite ovant, efter sisådär fem år. Men vi har ju snart ett skolbarn, hur obegripligt det än är!
 
Frida och jag stack direkt till badhuset efter förskolan igår, så vi hann leka och simma runt lite innan hon hade sin simträning. Under tiden hon simmade, gjorde jag detsamma en stund. Fast det blev bara ungefär en 15-20 minuter, sedan fick jag lov att gå och jaga på henne lite för hon hängde bara på kanten istället för att simma. Efteråt badade vi lite mer och då lekte henne kompis S med oss också, sedan var det bara att duscha och pallra sig hemåt sent omsider. Då var både hon och jag toktrötta!
 
Jag har gäspat heeela dagen idag. Eter den där badhuskvällen, somnade jag såklart när jag nattade Frida. Vaknade yr i mössan, lagom för att säga godnatt till sambon som hoppade i säng. Var alldeles tjorvig, trött och ynklig då, men tokhungrig så jag var tvungen att gå upp och fika lite. Otajmat. Piggnade då såklart till, lade mig sedan på tok för sent, och vaknade efter bara en stund av att Frida lade sig tvärsöver mig och gnällde i sömnen. Lagom tills dess hade söndagens skridskostakande och måndagens simmande satt sina spår, så jag hade jättemycket (överansträngnings?)värk i armarna. INTE skönt, det var stört omöjligt att somna om på en stund.
 
Joråsåatt... Harmonisk natt, som ni hör. Och en påföljande tröttig dag.
 
Ikväll måste jag lägga mig i vettig tid.
Ikväll måste jag lägga mig i vettig tid.
Ikväll måste jag lägga mig i vettig tid.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0