Söndag nu igen?

Tjoffelipoff så hade söndagen passerat! Den innehöll inte så värst mycket, mest lite plicketiplock här hemma och lite annat jox. Andningspaus, liksom.
 
Förra helgen städade Frida (med hjälp av mig) upp i sitt rum. Man kan väl säga att det var hög tid, liksom. Det var en viss skillnad på före och efter:
 
Och så har jag tröskat tvättestugestök as usual idag. Vi har alltid en massa-massa-massa tvätt vid veckans tvättdag, men som vanligt noterar jag ojämlikheten; Frida och jag fyller torkrummet, medan sambon jämförelsevis här några fåtal plagg... Mysko. Nog för att han byter om till jobbkläder (som han inte tvättar själv), men ändå.
 
Jag avslutade kvällen med med det märkliga fenomenet att kolla Facebook, medan jag såg filmen The Social Network (som handlar om Facebook). Lite udda.
 
Imorgon är det måndag igen! Känns finfint att det är kortvecka, och långhelg nästa helg. Då får vi dessutom finbesök av brorsan med sambo ett par dar. Det ser jag verkligen fram emot! Ska bara styrsla upp hemmet lite i veckan. Och påskpynta så smått. Och planera nåt käk. Och... *puh*... Jaja, det blir nog bra oavsett vad som hinns med. Ha en bra vecka!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0