Nu e´ de fint vääääder

Igår var jag så trött att det inte bidde någon bloggning. Det kan bli så, efter en hektisk dag.
 
Jag körde, hängde och vek ihop x antal maskiner tvätt, men storstädade också hela källaren/tvättstugan i samband med föreningens städdagar. Puh! Sambon i sin tur var ute hela dagen och röjde, bar, skottade jord och rensade kvistar - imponerande insats med tanke på att han jobbat taxinatt innan också!
 
Jag känner stor tacksamhet över att Frida är så bra på att leka själv. Hon klarade sig ensam större delen av dagen igår, medan vi fixade och trixade med en massa. Heja henne! Hon "jobbade" (som hon kallar det) hårt med att göra teckningar som ska medfölja inbjudning/vägvisning till hennes kalas, som vi ska ha på torsdag. Det är inbjudet och klart via sms, men hon vill lämna ut lappar ändå såklart.
 
(Eh.... Ja, vi ska ha barnkalas först nu. Ja, hon fyllde år för TRE månader sedan. Det har bara inte blivit av! Krasslighets-SM inföll ju efter hennes födelsedag och vi kom alldeles av oss liksom Men nu så - bara hon inte blir sjuk!)
 
Idag är det strålande sol och fint och förhållandevis varmt ute, härligt! (Ja, förutom att det bli kännbart mer pollen då förstås... Snörvel.) Det verkar vara en och annan som gläds åt vårvädret, där det nyss var tomt och övergivet tinar studenterna fram direkt:
 
 
Nä, nu ska jag ägna resten av lunchrasten åt att faktiskt äta. Ha en bra vecka!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0